Webbhotell - Information

Webbhotell

Vårt webbhotell är sedan den 1 januari 2013 överlåtet till de som varit vår partner avseende teknik och drift under alla dessa år. Vi erbjuder inte längre någon försäljning eller support, och hänvisar er till ScorpionData istället.

Domännamn

Vi bedriver inte någon som helst försäljning av domännamn sedan den 1 januar 2013. Eftersom vi samarbetet under åren med Binero, så kommer vi ta hjälp av dem för att hitta en hållbar lösning för våra befintliga kunder.

Lösningar kan vara:

  • Flytta inom Binero till ett eget konto, helt utan kostnad*. Innan vi gör detta kommer vi att skicka ut ett meddelande till varje kund om vad som är på väg att hända, vi kommer därefter omgående genomföra det.
  • Flytta domänen till en annan registrar än Binero, t.ex. om kunden redan har andra domäner hos någon annan. Detta kan i vissa fall medföra en kostnad som den nya registraren tar ut, en sk. transferavgift. Hur stor och vilka villkor som gäller är upp till varje registrar.

* = Binero kommer bara att fakturera er avgiften för själva domännamnet, när förfallodatum är inom de närmsta 60 dagarna.