Några vistord

Lisa Lidgren, E Leijon Konsult, Stockholm skrev:

Var tidigare kund hos ett större webbhotell, men efter strul och åter strul kom jag i kontakt med Strategi IT och flyttade över både domän och forum och jag har bara goda vitsord:

Tusen tack för tip-top-service! Kompetent och snabba svar, raka puckar och ingen jobbig byråkrati. Rekommenderar er till alla som behöver ett webb-krypin!

Nille, Administratör, Thailandsforum skrev:

Efter flera uppgraderingar började vår mjukvara hacka. Vi sökte lösningar på diverse forum. På ett av dem kom vi i kontakt med KonsultPoolen, som generöst delade med sig av sin kunskap. Tack vare dem inte bara löste vi våra problem, vi byggde dessutom en bättre plattform. När det var dags för oss att byta leverantör föll valet naturligt på just KonsultPoolen och StrategIT.

Barbro Hedengren, Informationsansvarig, B&B informationsteknik skrev:

Vi har kontakt med StrategIT / KonsultPoolen för att jag får snabb och effektiv hjälp samt bra information, vi anser att StrategIT / KonsultPoolen är lika med kunskap och effektivitet! Dom gånger som det har kört fast så har ni svarat snabbt. Skulle inte välja någon annan leverantör på grund av det vi nu känner till.

Staffan Jönér, skrev:

Driver egna hemsidor samt ett forum som rekreation och hobby. Fick för c:a ett år sedan kontakt med StrategIT / KonsultPoolen och beslutade mig efter en tid att flytta samtliga mina projekt till dem. Detta beslut är ingenting jag behövt ångra jag får snabb och effektiv hjälp när jag behöver det, och inte minst till en mycket rimlig kostnad. Jag upplever att personalen på StrategIT / KonsultPoolen verkligen engagerar sig i de projekt man är delaktig i. Har fram till min pension arbetat som informationschef i ett större företag, och har naturligtvis under denna tid haft kontakt med många support- och kundtjänstavdelningar på diverse dataföretag. Och måste säga att det är få som har levt upp till StrategIT / KonsultPoolens glädje och engagemang i att få hjälpa till.

Anders ”BamZe” Gunnarsson, skrev:

Efter att ha flyttat (ny bostad) och inte haft tillgång till internet så bestämde jag mig för att köpa in mig på ett webbhotell och låta StrategIT / KonsultPoolen sköta det. Men eftersom jag varit osäker på flytt av databas och alla filer så har jag dragit på det. Men så fick jag ett ryck och tog kontakt med Kjell och Marcus och dom gjorde en kanon insatts och hjälpt mig med hela flytten, ompekning till deras servrar och konfigurationer av databaser m.m och så på ett par timmar så var allting flyttat, hemsidan up and going och ingen är gladare än jag och mina forum användare.

Vill ge Kjell på KonsultPoolen och Marcus på StrategIT mina varmaste rekommendationer!.